something about all

November 30, 2009

CARRIE CHAU-wun ying collection



Hong Kong'tan Carrie, insanlarla diyalog kurmakta zorlanıyor. Bu yüzden kendisinin bir önceki hayatında uzaylı ve ya başka gezegenlerde yaşamış bir varlık olduğunu düşünüyor.
Fakat kendisini sadece sanatıyla ifade etmesi bile bizim için yeterli. Çünkü o çok yetenekli!! Küçük yaştan itibaren çizmek ve boyamak onun en sevdiği şeydi. Universiteyi İngiltere'de okuyup, bu gözünü açan deneyimi yaşayarak kendi tarzını biraz daha iyi kavradı. Bir süre moda satın alma işinde çalıştıktan sonra, çocukluk hayali olan çizim yapmanın onu daha çok tatmin edeceğine inandı. Çoğumuzun istediği bu değil midir? Hayallerimizi gerçekleştirmek... Şimdi o, dükkanında her gün hayalini yaşıyor.
Yaptığı illustrasyonlar ve ürünlerde onun imzasını hemen görebilirsiniz. Cüzdanlar, saatler, t shirtler, bardaklar, çantalar, takvimler, defterler... Ürünlerin Carrie'ye ait olduğunu anlamak öyle kolay ki!!! Bu da onun başarısı...  http://www.wunyingcollection.com/

Carrie, born in Hong Kong believes that she is has her past life as an alien or from another planet because she has difficulty communicating with human beings in this life.
However she is very talented of expressing her self in her art. From very young ages she started drawing and painting.  For her university studies she went to England, which was a very eye-opening experience for her. She worked as a merchandiser and did quit her job because she wanted to do her childhood dream: drawing and painting. It's something everybody wants: to make a dream coming true. She is making her dreams coming true everyday in the most successful way. She has her own shop with beautiful products made by her.
She has a unique style in illustration and in the other fields that she puts her illustrations in. Wallets, clocks, tees, mugs, bags, calenders, notebooks... You can realize her art at the moment, that's what makes her successful!! We love it!!! http://www.wunyingcollection.com/

0 comments:

Post a Comment

| Top ↑ |